home bureau publieke projecten private projecten interieur ligging
team wonen collectief wonen  nieuws
visie andere individueel wonen
andere
placeholder

  kazerne Panquin

De eerste instandhoudingswerken aan de historische gebouwen van de site Panquin zijn aangevat. Er wordt hard doorgewerkt om de nodige vergunningen te verkrijgen voor de herbestemming van het gebouw, en de nieuwe ontwikkelingen.

loading newsphoto...  Wedstrijd kazerne Panquin

Op dinsdag 13 maart heeft het gemeentebestuur van Tervuren officieel het herontwikkelingsproject voor de historische Panquin-site toegewezen aan ION/PMV. Cvba D E Architecten is samen met A33 en C+S Architects trotse architect van dit mooie project. Meer info vind je hier

loading newsphoto...  Dag Sinterklaasje!

Ook bij D E Architecten werd aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt..

loading newsphoto...  WZC Warlandis - opening

In aanwezighed van zo’n 150 genodigden werd het WZC Warlandis op 20 oktober 2017 plechtig en feestelijk ingehuldigd.

loading newsphoto...  Curling Zemst - opening

In aanwezigheid van de president van de World Curling Federation, werd op 23 september 2017 de eerste professionele Curlinghal in België feestelijk geopend.  Cvba D E Architecten is verheugd hier architect van te zijn. Meer info : www.curlingzemst.com

loading newsphoto...  Daguitstap 2017

Sofie, Ellen en Laurent waren er in geslaagd om bestemming en programma van de jaarlijke daguitstap tot op het allerlaatst geheim te houden.  Warsawa, katyn, pierogi en wodka werden de hoofdbestanddelen van een zeer geslaagde citytrip.

loading newsphoto...  WZC Zonneweelde

In september 2017 gingde nieuwbouw van woon- en zorgcentrum Zonneweelde te Rijmenam van start. Einde van de werken is voorzien voor december 2018.  Meer info op http://www.dearchitecten.be/project.php?proj=71&p=1160&ctr=12

loading newsphoto...  Welkom Valerie!

Ons kantoor is sinds kort nog wat uitgebreid. We verwelkomen Valerie Verbiest in ons team en wensen haar een lange en fijne samenwerking.
Meer info over Valerie kan je hier vinden: http://www.dearchitecten.be/team2.php#member6

loading newsphoto...  WZC Betlehem - aanvang der werken

Midden mei 2017 gingen de werken van start aan het woon- & zorgcentrum Betlehem te Herent. Ingebruikname is voorzien voor eind 2019. Meer info op
http://www.dearchitecten.be/project.php?proj=32&p=910&ctr=12

loading newsphoto...  Casalta - aanvang der werken

Na een ruime periode van onderzoek en voorbereiding heeft aannemer Democo uit Hasselt de werken van het project ‘CASALTA – ontwikkelingsgebied 1’ eind januari 2017 aangevat. Gezien de hoge technische moeilijkheidsgraad waren deze voorbereidingen absoluut noodzakelijk, en kunnen de werken nu ook goed vorderen.
De graafwerken zullen nog aanslepen tot het tweede deel van het jaar, en hopelijk kunnen we tegen het eind van het jaar al iets uit de grond zien komen.
Meer informatie van het project vind je hier : http://www.dearchitecten.be/project.php?proj=39&p=879&ctr=12

loading newsphoto...  Turnzaal Zichem

De kandidatuurstelling van cvba D E Architecten voor de uitbreiding van de turnzaal werd geselecteerd door het stadsbestuur van Scherpenheuvel-Zichem. Een klein project met hoge ambities, letterlijk dan: de opdracht omvat een plaatselijke dakuitbouw, die de trampolinespringers moet voorzien van de nodige vrije hoogte. In overleg met het stadsbestuur en de turnkring zullen de werken uitgevoerd worden rond de zomerperiode 2018.

loading newsphoto...nieuws  
info@DEArchitecten.be
BTW  BE  0895 398 783

Tel. : + 32 2 582 04 93
Fax : + 32 2 582 04 94